World Scientific az MA Group AG-tól

Tisztelt Olvasóink!

 

Frissítés: a szolgáltató meghosszabbította a folyóriratgyűjteményhez való hozzáférést 2023.11.30-ig!

Az MA Group AG tartalomszolgáltató 1 hónapos, teljes elérést biztosít a World Scientific Publishing folyóiratgyűjteményéhez a Nyíregyházi Egyetem számára 2023. 10. 02. napjától kezdődően. A hozzáférés IP alapú, azaz a campus hálózatára csatlakozó eszközökön válik használhatóvá a szolgáltatás a fenti időponttól kezdődően.

A World Scientific Publishing a világ egyik vezető tudományos és szakmai kiadója. Évente kb. 600 új címet jelentet meg, és több mint 170 folyóiratot publikál különböző tudományterületeken. A World Scientific 12.000 feletti címet számláló kiadványtörténetében szereplő dokumentumait olyan tekintélyes intézmények ajánlják olvasmányként, mint a Harvard Egyetem, a Kaliforniai Műszaki Egyetem, a Stanford Egyetem és a Princeton Egyetem. Digitális tartalma jelenleg több mint 45.000 egyetemen, könyvtárban és szervezetnél érhető el világszerte.

A World Scientific együttműködési megállapodást kötött a Nobel Alapítvánnyal, illetve számos Nobel-díjassal, aminek eredményeképpen elérhetővé tette sok Nobel-díjas tudományos, irodalmi és humanitárius teljesítményét a széles közönség számára.

További információ (angol nyelven), valamint a keresőfelület a következő hivatkozáson érhető el: WORLD SCIENTIFIC

Rövid oktatóvideó tölthető le az MA Group AG weboldaláról (méret: 281 MB): OKTATÓ VIDEÓ